Charter Phuket - Outrigger Surin Beach Resort, cu plecare din Bucuresti

Noul Outrigger Surin Beach Resort – SHA Plus este o stațiune elegantă, cu stil de viață, amplasată la marginea nisipurilor albe ale plajei Surin. Un sentiment de liniște se găsește in acest paradis tropical de pe litoral, plin de culori vibrante și opere de artă de epocă. Stațiunea cu vedere la plajă este la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Surin.

Complexul de tip boutique are 60 de camere, apartamente elegante și apartamente spațioase cu piscină mică și adancă.

Oaspeții pot lenevi la piscina complexului, pot face mișcare in studioul de fitness și pot lua masa la restaurantul și barul unic pe două niveluri - Nalu Bar & Grill, care incorporează un grătar modern cu flacără deschisă, cu influență globală și un bar intim pe acoperiș, cu vedere la ocean.

Stațiunea se află la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket, la 20 de minute de plaja Patong pentru cumpărături, divertisment și viață de noapte, la 30 de minute de orașul vechi din Phuket pentru experiențe culturale și culinare autentice locale. Complexul poate organiza o varietate de activități in aer liber, excursii de insula și excursii.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Outrigger Surin Beach Resort, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate