Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
• biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
• cardul de sanatate - activ
* In baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales.

Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singura procedura de
tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) – conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie** in valoare de 60 lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat.
**Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!

In zilele de sambata se efectueaza doar procedurile cu factori naturali de cura (mofeta si bai carbogazoase). Procedurile neefectuate sambata se reprogrameaza pentru celelalte zile ale sejurului.

Includ mese tip bufet: cina de bun venit in 30.04, mic dejun si cina "muncitoreasca" in 01.05, intampinare pascala, brunch in 02.05, brunch in 03.05. Petrecere campeneasca de 1 mai, foc de tabara si cina festiva de Paste cu muzica live in 02.05, cadouri de la iepuras pentru copii. Toti copiii indiferent de varsta au acces la toate mesele inclusiv cina festiva de Paste cu loc asigurat.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Paste - Hotel Montana, Covasna, Romania